Hüsteeritsev Angelina Jolie ähvardas Pitti maha jätta

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: AP / Scanpix

Angelina Jolie ähvardas väidetavalt Brad Pitti maha jätta, kuna mees oli nende pisitütre oma eksabikaasa Jennifer Anistoniga kohtuma viinud.

Oscarivõitjast kaunitar oli raevunud, kuuldes, et Brad nende bioloogilise tütre, 14-kuuse Shiloh oma eksnaisega lõunale viis, kirjutab FemaleFirst.

«Angelina oli maruvihane, ta läheb harva nii endast välja. Ta karjus Bradi peale nii kõvasti, et veenid ta kaelal tungisid esile ja ütles talle üheselt mõistetavalt, et kui Brad peaks Shiloh veel kunagi Jenniferi lähedusse viima, on nende vahel kõik läbi,» rääkis allikas ajakirjale Britain’s Star.

Angelina tunneb väidetavalt nagu püüaks Jennifer tema ja Bradi vahele kiilu lüüa.

«Angelina ei suutnud seda uskuda. Ta küsis Bradilt, mida põrgut too oma meelest tegi ja miks ta teda niimoodi alandas, aga Brad ütles, et see oli lihtsalt ohutu lõunasöök,» lisas allikas.

Allika väitel oli Angelina karjunud, et Jennifer naudib olukorda ja süüdistas Bradi taipamatuses. Samuti salvas raevunud näitlejanna, et Jennifer suhtleb ka Bradi emaga ja võiks sama hästi nende majja elama kolida.

Möödunud kuul kohtus Jennifer kaheks tunniks Bradi ema Jane’iga ning sündmus vihastas Joliet niivõrd, et ta ähvardas vanaema ja Shiloh kohtumised ära keelata, kui naine poja endise kaasaga suhteid ei katkesta.

Jennifer ja Brad lahutasid oma neli aastat kestnud abielu 2005. aastal ning lahutuse peamiseks põhjuseks peeti Bradi lähedast sõprust Angelinaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles